Vakantiegevoel...
O nee er gaat iets mis! Jullie denken dat ik alleen maar vakantie heb!! Deze site geeft misschien een beetje een vertekend beeld! Maar ik loop hier stage!! En daarnaast geniet ik wel heel erg van een heel lekker leventje dat wel vaak als vakantie voelt! Eigenlijk heb ik het heel zwaar want het is heel lastig om met een vakantiegevoel te werken aan je stage! hihi

Morgenmiddag ga ik met dolfijnen zwemmen! En afgelopen week heb ik in een natuurlijke jacuzzi gelegen! De natuur hier is erg mooi en verassend! De zee is machtig mooi en groot. En ik kan uren naar de golven kijken als ze tegen de rotsen slaan.
Even over mijn stage: Ik moet weer hard aan de slag komende week! Aanstaande zaterdag komen twee docenten van mijn opleiding naar hier om te kijken hoe het ons vergaat.
Liefs van Eline!
Nee hoor Eline, ik heb uit je vorige verhalen heel goed begrepen dat je ook veel werk verzet voor je stage. Om zo'n stage succesvol te laten zijn is het juist heel erg goed dat je tijdig ontspanning zoekt. Dat houdt de boel in evenwicht. Aan de foto's te zien lukt ook dat heel goed. Schitterende plaatjes! Liefs, Anja
O nee er gaat hier ook iets mis. Ik zit weer in de regen en kou mijn bruin is ernstig verbleekt en heb nog steeds geen scriptieonderwerp.. en jullie zijn naar klein curacao!!! en HOE WAS DOLFIJNENZWEMMEN?