Ik ben er!
Ik ben in Curacao en het is hier leuk! Het is drukker, groter en bruisender dan ik had verwacht.
Ik heb gisterenavond om 19.00uur lokale tijd de Nederlandse jaarwisseling gevierd, met mijn slippers in een hempje op straat, tussen de palmbomen, hebben we afgeteld en het vuurwerk bekeken. Met warm weer is het veel gezelliger om zoiets te vieren en het feest duurt hier dan ook veel langer. Al dagen van te voren beginnen ze te knallen, elke avond vuurwerk en overal op straat zijn feesten.
Na de Nederlandse jaarwisseling reed ik met mijn huisgenoten weer naar huis. Zij gingen nog op stap en de echte jaarwisseling hier vieren. Bart en ik niet want we hadden geen kaarten voor de feesten waar zij heen gingen en we waren vooral ook heel erg moe. Om 00.00uur heb ik in m'n eentje in het donker voor het raam naar het vuurwerk gekeken. Ik heb een erg mooi uitzicht over de stad en de zee. Mooi omal die kleuren van het vuurwerk te zien boven alle lichtjes van Willemstad. Ik voelde me wel een beetje zielig en alleen.
Vanmorgen hebben we met alle huisgenoten een nieuwsjaarsduik genomen. Honderden mensen sprongen met een oranje Unox muts de zee (dat net een zwembad lijkt!) in en aten daarna erwtensoep.
En ja hoor, mijn blanke huidje is op de eerste stranddag al verbrand! Behalve de plekken die ik met factor 50 had ingesmeerd...
Het is hier mooi, warm en het voelt heerlijk om even niks te moeten. Ik heb wel al een paar 'mis-momentjes' gehad, maar ik hoop dat dat minder wordt als ik hier langer zit en als mijn stage begint (over drie dagen).
Liefs van Eline
hey eline
gelukkig nieuwjaar!
het lijkt mij ook veel leuker om met warm weer nieuwjaar te vieren.
ik vond het hier vanacht erug koud toen we vuurwerk afstaken.
ik ben jaloers op je, hier wordt het vancht alweer min acht graden. brrrr
ik wens je veel plezier op je eerste stagedag.
groetjes ingrid
Lieve Eline!
Wat klinkt het allemaal al cool daar!
Jij nu onder de palmbomen, ik niet meer:(
Geniet van de warmte, gezelligheid, de omgeving, de mensen, het eten en natuurlijk de rest!
Gelukkig nieuwjaar!
Liefs Eva
Ha lieve schat! Hopelijk heb je inderdaad geen mismomentjes meer, maar wat meer geluksmomenten! Wat ik hoor klinkt wel leuk, het is daar mooi weer en hier vriest het nog steeds, dus een geluksmomentje lijkt me wel op zn plaats voor jou:P
Een heel gelukkig nieuwjaar, maar dat begint in elk geval goed. Geniet ervan lief!
Dikke kus Janneke
Dag lieve Eline,
Prettig om zo op de hoogte te blijven van al je avonturen. Het klinkt heerlijk en vooral positief. Ik hoop dat de eerste maanden voor jou een bijzondere ervaring zullen zijn en ik heb hier veel vertrouwen in. Groet Bart ook en maak er iets fijns van, vol geluksmomentjes en mismomentjes (want die mogen er ook best zijn.) Hier is nu al weer wat sneeuw gevallen.. Dus neem maar een extra duik voor mij alsjeblieft!
Kus!
Lieve Eline,
Wat leuk om nu al twee berichtjes van je te lezen en de foto's te bekijken. Maak er een fantastische reis van, en geniet van alles dat je tegenkomt. Gaat helemaal goedkomen! Als je je eenzaam voelt, lees je gewoon al die reacties! We're here :)
xxx Lieke (je huisgenootje :))
Hey liefke,
Wat ziet het er allemaal tof uit! Ik ben reuze jaloers ;)
Ik heb nog naar vliegtuigen proberen te zwaaien, maar ik heb je niet meer gezien.
Geniet ervan en ik lees lekker met je mee! Supergelukkig nieuwjaar en tot de volgende keer maar weer!!!! xx
Hoi Liefie!!
Een heel gelukkig nieuwjaar. Maak er, in ieder geval de eerste drie maanden, een te gekke tijd van.
Ik lees vanuit het koude en grijze Nederland lekker mee met je exotische verhalen.
Heel veel plezier en succes met je eerste stagedag.
Veel liefs xx
Hey Eline!
Gelukkig nieuwjaar! Het klinkt wel heel leuk allemaal! Ik ga je verhalen wel lezen! xxx Zig
Hey Buuf!
Wat heerlijk voor je dat je lekker kunt ontspannen en elke dag het zonnetje schijnt! In navolging van de rest: ik ben jaloers! Als wij hier naar buiten kijken ligt er weer een pak sneeuw!
Geniet van een mooie tijd, ik kijk uit naar je perfect verwoorde ervaringen!
Liefs je buurvrouw!
Halloooo lieve Eline!
Ohhh wat spannend en gek toch, helemaal daar oud&nieuw vieren.. maar wel iets dat je nooit vergeet. En ik weet zéeeker dat je het heel snel naar je zin zult hebben daar. Hiha heb net zitten lachen om dat leuke filmpje waar je honderd keer zwaait.. ;)
Ik houd de site in de gaten, geniet er van! Liefs
Dag lieve Eline,
Gelukkig nieuwjaar! Hoop dat je ontzettend gaat genieten van je tijd daar, het weer, de mensen, je stage, het weekje met Agnes en Moniek, het bruisende leven, de zee en alles wat je daar kan vinden. Ik ga al je avonturen hier lezen, fijn!
Liefs, Sacha
Gelukkig nieuwjaar!
Hier hebben we het nieuwe jaar ingeluid met heel veel koud en er ligt wederom een dik pak sneeuw, hihi!
Ik spreek vast niet voor mij alleen als ik zeg dat ik jaloers ben op jouw zonverbrandde huidje. Ik hoop dat je nog even kan genieten van alle "vakantievrijheid" voordat je stage begint, en dat je je niet meer eenzaam voelt. Als dat wel het geval is, bij deze: een kus voor jou!
Veel plezier en succes voor later,
Annemiek
Hoi Eline !
Wat grappig om te lezen dat je daar een nieuwjaarsduik hebt genomen mét Unoxmuts op hebt genomen én ERWTENSOEP iech, smaakte dat wel met het warme weer?
Mark heeft met nieuwjaar bij ons een biertje gedronken zoals je misschien wel weet? Heb je nog een smsje gestuurd om 12 uur maar weet niet of je die ontvangen hebt...
Ik hoop dat je een hele leuke tijd gaat beleven en zal je verhalen met veel plezier volgen hoor !
Liefs Constance
Hey Eline!
Ook van mij nog een gelukkig nieuwjaar!
Ik wil je een hele mooie tijd wensen aan de overkant van de oceaan. Geniet van alles, want voor je het weet is het weer voorbij en loop je weer op school rond tussen de bleke gezichtjes. Ik ga proberen door de sneeuw heen naar Antwerpen te gaan. Daar woont Martijn nu.
Dikke kus en de groetjes aan je stage partner
Hey Eline,
Ten eerste: een gelukkig nieuwjaaaar!!! (op 3 januari mag je dat toch nog wel zeggen?)
Ik zie dat de rest van de huisgenootjes me al voor is geweest, ik ben nu pas bijgekomen van oud en nieuw ;)
Maar wat sneu, jij in je eentje door het raampje naar het vuurwerk aan het kijken. Hopelijk was dat ook meteen het meest eenzame moment van 2010!:)
Ik wens je super veel succes met je stage en geniet van het heerlijke weer wat wij hier helaas niet hebben (al is het momenteel wel mooi wit met een stralend zonnetje erbij!). Nu alweer benieuwd naar je volgende verhaal, dus houd ons niet al te lang in spanning ;).
Kus Lisanne
Dag allerliefste Eline!
Daar ben je dan! In Curacao! Wat bizar zeg, oud en nieuw op slippers! Dat is een hele rare maar ook een hele speciale ervaring lijkt me. En cool om eens te zien hoe ze ergens anders oud en nieuw vieren :)
Ik kan me voorstellen dat je je eventjes alleen voelde. Maar ik weet zeker: dat gaat zo voorbij! Het is vaak even wennen in het begin, maar dadelijk begint je stage en dan zit je zo in je nieuwe ritme! En dan leer je steeds sneller en steeds meer mensen kennen!
Geniet ervan lieve Eline, ik ben super trots op je dat je bent gegaan.
Een heeeeeeeeeele dikke kus en een krrrrrrrriebel door je haar xD
Lieve Elientje, wij wensen je een gelukkig nieuwjaar daar in dat verre Curacao! Ga er maar lekker van genieten en als je terugkomt breng je dat mooie weer gewoon mee naar ons!
Groetjes van Det en Ad.
Eline, het ziet er geweldig uit! Heb je leuke huisgenootjes??
Maak snel een foto van de zee! Maak een goed begin op je stage! Jij bent leuheuk!
Kuss
Hee lieve Eline!
Gelukkig nieuw jaar. Wat een avontuur zeg.
Het klinkt allemaal echt super leuk. Ik kan me goed voorstellen dat het af en toe een beetje alleen is.. maar dat komt idd vast goed.
Geniet lekker van de rust en de totaal andere omgeving.. hier ligt inmiddels een dun laagje sneeuw en ik zit achter de pc met 2 truien. Kortom, je mist niets ;)
Dikke knuffel, Eva
Haha ik ben trouwens Eva Visser! ;)
Hee gekke ELINE!
wat leuk je verhalen en die foto's! ziet er allemaal goed uit zeg! en toch al verbrand hihi.. moet je dadelijk weer onder je handdoek liggen ipv erop ;)
hier is het verschrikkelijk koud, BRR. ben jaloers op waar je nu bent! geniet ervann, ik ga je in de gaten houden! ben benieuwd hoe je het op je stage zult hebben.
jitte en ik gaan al bijnaa naar dublin, heb er zoveel zin in! Oh en ik zag trouwens op je foto's dat je bij Sven in huis woont, doe hem maar de groetjes van mij!
doehoeei lief kind. xx
Eline!!!!
Wat leuk om je verhaal te lezen zeg,, fijn dat het daar zo leuk is! En aan de foto's te zien ziet het er super goed uit daar. Nieuwjaar vieren lijkt me beter met het weer daar.. bij ons te koud echt niet leuk!
Hoop dat je stage ook goed gaat bevallen!!
Liefs xx
Heee Eline,
Wat een prachtige verhalen!! Leuk om te horen dat je daar zo geniet van alles wat je ziet en meemaakt!
Blijf dat vooral doen!!
We houden je hier in de gaten ;)
Kusss Margo